Responsable: ROS MARINA VITICULTORS , S.L.
Finalitat:
• Donar resposta a les peticions, dubtes, queixes o reclamacions rebudes a través del formulari de contacte disponible a la web www.rosmarina.com.
• Gestionar l’enviament de comunicacions comercials als usuaris subscrits al butlletí de notícies.
Legitimació: Consentiment de l’usuari
Destinataris: No es comunicaran les dades personals, excepte obligació legal.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, tal com s’explica a la informació addicional.
Informació addicional: Podeu trobar més informació sobre protecció de dades a la informació addicional.

Informació addicional sobre protecció de dades

ROS MARINA VITICULTORS, S.L. desitja informar-lo de manera transparent, a través de la present Política de Privadesa, sobre els tractaments que realitzem amb les seves dades, les finalitats per a les quals els tractem i els drets que pot exercir sobre les seves dades personals, així com el temps durant el qual conservarem les vostres dades.
Us informem que en accedir al nostre lloc web passa a tenir la condició d’usuari. Com a usuari, declara que disposa de la capacitat legal necessària per comprendre i acceptar íntegrament la Política de Privadesa. Aquesta Política de Privacitat ha de llegir-se juntament amb la nostra Política de Cookies.
Gràcies per visitar el nostre lloc web.

1. QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES?
• Identitat: ROS MARINA VITICULTORS S.L. (d’ara endavant “ROS MARINA”), titular del CIF número B-63722342 i inscrita al Registre Mercantil de Barcelona al Volúmen 45310, Foli 64, full B483727, Inscripció 1ª, és responsable del tractament de les seves dades de caràcter personal que ens facilita.
• Adreça postal: Cases noves, 14 Font-rubí (08736)
• Telèfon: 938988185
• Correu electrònic: rosmarina@rosmarina.es

2. QUÈ ÉS UNA DADA I UN TRACTAMENT DE CARÀCTER PERSONAL?
Són aquelles dades que identifiquin o permetin identificar una persona. Per exemple, les dades que poden identificar directament una persona són el nom i els cognoms, mentre que el número de D.N.I pot arribar a identificar-la. Les dades de caràcter personal inclouen informació com ara el telèfon mòbil, l’adreça de correu electrònic, la data de naixement i el sexe entre d’altres. També es poden incloure els identificadors numèrics com l’adreça IP del vostre ordinador, així com la informació que s’obté a través de les cookies.
Un tractament de caràcter personal és tota operació o conjunt d’operacions que realitzem sobre les vostres dades personals, com, per exemple, la recollida, registre, conservació, utilització i comunicació de les vostres dades.

3. A TRAVÉS DE QUINES VIES CAPTEM LES SEVES DADES PERSONALS?
ROS MARINA només capta i tracta la informació personal que ens facilita a través de les vies següents:
1. A través de l’adreça de correu electrònic que us facilitem perquè ens pugueu fer arribar les vostres peticions, consultes, sol·licituds d’informació, reclamacions o queixes.
2. En fer trucades al nostre telèfon + 34 938988185 – 686501262
3. En subscriure’s a la nostra newsletter amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre notícies relacionades amb els nostres productes.

4. QUINS TRÀMITS REALITZEM AMB LES SEVES DADES PERSONALS I PER A QUINES FINALITATS?
Volem ser transparents amb vostè i informar-lo sobre les operacions que duem a terme amb les seves dades i les finalitats per a les quals tractem aquestes dades.
A continuació, us exposem tots els tractaments o operacions que duem a terme amb les vostres dades personals:
• Tramitació i tramesa de comunicacions comercials ROS MARINA enviarà a l’usuari que s’hagi subscrit al nostre butlletí de notícies, comunicacions comercials i informatives sobre novetats i accions promocionals. Us informem que en qualsevol moment podreu oposar-vos a rebre comunicacions comercials seguint les instruccions al peu del correu electrònic promocional enviat per ROS MARINA o enviant un email a rosmarina@rosmarina.es
• Donar resposta a les peticions que els usuaris i clients no facin arribar a través de mitjans online i offline ROS MARINA es posarà en contacte amb tot usuari que remeti qualsevol consulta, dubte, petició, reclamació o queixa a través del correu electrònic de contacte i el número de telèfon amb la finalitat de donar resposta a qualsevol petició o sol·licitud.

5. QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES?
La normativa de protecció de dades requereix que per al tractament de les vostres dades tinguem una base que legitimi aquest tractament. Així, per tractar la vostra informació personal ens basem en tres bases legals depenent de l’activitat o tractament que duem a terme de les vostres dades. Les bases legals per al tractament de les vostres dades personals són:
• El vostre consentiment: En subscriure’t a la nostra newsletter consenteix que ROS MARINA li enviï comunicacions comercials sobre productes, novetats i accions promocionals.
• Interès legítim: Tenim un interès legítim a mantenir informats els nostres clients sobre productes i ofertes que realitza ROS MARINA a través de l’enviament de comunicacions comercials. En tot cas, aquest interès legítim es basa en una anàlisi sobre l’equilibri adequat dels nostres interessos en tractar les seves dades de caràcter personal i els seus drets i llibertats. El resultat d’aquesta anàlisi determinarà el que puguem utilitzar o no la vostra informació personal per als tractaments descrits en aquesta Política de Privadesa.

6. DURANT QUANT TEMPS CONSERVEM LES SEVES DADES?
Conservarem les vostres dades mentre no sol·liciteu la supressió del vostre compte al nostre lloc web, i en tot cas durant els terminis previstos per la normativa aplicable respecte a la prescripció de responsabilitats.

7. QUINES SÓN ELS SEUS DRETS QUAN ENS FACILITA LES SEVES DADES?
A continuació, us facilitem els drets que com a usuari del lloc web pot exercitar:
Dret d’accés: Teniu dret que ROS MARINA us confirmi si esteu tractant o no les vostres dades personals, i en aquest cas, dret a conèixer quines dades tracta.
Dret de rectificació: Consisteix en la possibilitat que pugui modificar les dades que siguin inexactes o incompletes, i en la sol·licitud de rectificació cal indicar quines dades voleu que es modifiquin.
Dret d’oposició: Es pot oposar en qualsevol moment que tractem les vostres dades. Teniu dret a oposar-vos en qualsevol moment, a seguir rebent comunicacions comercials per part de ROS MARINA. Així, ROS MARINA deixarà de tractar les dades personals, tret que acreditem motius legítims imperiosos per al tractament que prevalguin sobre els seus interessos, drets i llibertats, o per a la formulació, l’exercici o la defensa de reclamacions.
Dret de supressió: Aquest dret permet cancel·lar les vostres dades personals. Les dades es conservaran bloquejades de manera que n’impedeixi el tractament, sens perjudici de la posada a disposició de les administracions públiques, jutges i tribunals, per a l’atenció de possibles responsabilitats que hagin sorgit del tractament durant el termini de prescripció.
Dret a la portabilitat de les dades: Teniu dret a copiar i transferir dades des de la nostra base de dades a un altre responsable del tractament. Només és possible exercir aquest dret quan el tractament estigui basat en l’execució d’un contracte o en el seu consentiment i el tractament es faci mitjançant mitjans automatitzats.
Dret a la limitació del tractament:
Aquest dret us permet sol·licitar-nos que suspenguem el tractament de les vostres dades quan:
• Impugneu l’exactitud de les dades, mentre ROS MARINA verifica aquesta exactitud.
• Hagi exercit el seu dret d’oposició al tractament de les seves dades, mentre es verifica si els motius legítims de ROS MARINA prevalen sobre els seus com a interessats.
• Igualment, aquest dret us permet sol·licitar a ROS MARINA que conservi les vostres dades personals quan:
• El tractament de dades sigui il·lícit i com a interessat s’oposi a la supressió de les teves dades i sol·liciti al seu lloc una limitació del seu ús.
• ROS MARINA ja no necessiti les vostres dades personals per als fins del tractament, però les necessiteu per a la formulació, exercici, o defensa de reclamacions.

Com exercitar aquests drets?
Podrà exercir el seu dret, enviant-nos la seva petició a la següent adreça de correu electrònic: rosmarina@rosmarina.es o bé per correu postal, mitjançant sol·licitud escrita i signada, acompanyada de fotocòpia de DNI o passaport, adreçada a la següent adreça: Cases noves, 14 08736 Font-rubí (Barcelona)
Així mateix, us informem que, quan ROS MARINA no hagi satisfet correctament l’exercici dels vostres drets, podreu presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD). Si voleu conèixer més informació sobre aquest dret i com exercir-lo podeu adreçar-vos a l’AEPD:
http://www.agpd.es – Tel. 901 100 099 i 91.266.35.17. C/ Jorge Juan,6 28001-Madrid

8. A QUI COMUNIQUEM LES SEVES DADES PERSONALS?
ROS MARINA no revela la informació personal que ens proporciona a través de les vies descrites a l’apartat tercer.
Sense perjudici de l’anterior, és possible que puguem comunicar les vostres dades personals, amb el requeriment legal previ o base que legitimi la comunicació a tribunals o organismes de l’administració pública.

9. CANVIS A LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT
Aquesta Política de Privadesa podrà variar amb el temps a causa dels possibles canvis de criteri seguits per l’autoritat de control competent en matèria de protecció de dades en cada moment. ROS MARINA es reserva per tant el dret a modificar aquesta Política de Privadesa per poder adaptar-la a aquests criteris, així com a novetats jurisprudencials o legislatives.