EL CELLER

VINS de finca ecològics

EL CELLER

El nostre celler es troba situat en la Finca Cal Marina, al terme municipal de Font-rubí, tocant al poble de Puigdàlber, a 7 km. de Vilafranca del Penedès, envoltat de vinyes de la propietat d’on s’obté el raïm per elaborar els nostres vins.

 

Veient la bona acollida dels vins el.laborats i tenint la perspectiva de fer altres elaboracions i treure al mercat nous vins, l’any 2007 decidim construir un nou Celler d’elaboració, embotellat i envelliment situat a la part superior de la vall on hi ha les vinyes de la família. És en aquest moment, quan s’inscriu l’explotació en l’agricultura ecològica, que ja practicàvem. 

 

El Celler té instal·lacions per l’elaboració, criança en barriques, envelliment en ampolles i embotellat dels vins. La integració en el paisatge, a peu de vinya, facilita la recepció i selecció, en el mínim de temps possible, dels raïms acabats de veremar, evitant així oxidacions i pèrdua de qualitat.

 

El Celler consta de dues plantes. La planta principal és on hi ha l’entrada de verema, elaboració i embotellament dels vins. A la planta subterrània hi ha les barriques de 225 i 300 litres, la fusta de criança és majoritàriament de roure francès amb un petit percentatge de roure americà de diferents torrats. En aquesta planta també es fa l’envelliment de l’ampolla abans de sortir al mercat

 

L’any 2010, amb la Certificació del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), trèiem la marca de Vins de Finca Ecològics Ros Marina.

ON SOM?